Grävning i Lund

BJE Service

Vi hjälper alla med grävning i Lund

Ett av vårt företags specialistområden är just grävning. Vi hjälper alla med detta i Lund och dess omnejd. Våra experter har alla en relativt lång erfarenhet inom området. De försöker även att förvärva nya kunskap, då de är ute på nya uppdrag hos kunder. När våra medarbetare är ute på uppdrag, så är deras fokus framför allt på att göra ett så noggrant och kvalitativt jobb som möjligt. Detta tror vi att våra kunder uppskattar.

Kraftfulla maskiner till hands!

Här hos oss på BJE Service har vi tillgång till flera relativt kraftfulla maskiner, vilket gör att det bland annat går att anlita oss för att anlägga en ny gräsmatta och för att byta ut sitt gamla staket på gården. Med hjälp av våra maskiner går det även att utföra ganska omfattande dräneringsarbeten, vilket många av våra kunder har behov av.

Begär en offert!

BJE Service är ett kundvänligt företag, vilket du bland annat märker av det faktum att du här hos oss helt kostnadsfritt kan begära en offert. Detta är även någonting som vi på företaget rekommenderar alla våra kunder. Med hjälp av en sådan här offert, så kan man då i lugn och ro gå igenom vad man får för hjälp inom grävning och dylikt. Man slipper på så vis att stressa fram ett beslut. Om det är någonting som är oklart angående detta, så är det bara att kontakta oss på företaget.